Wie zijn wij?

IFAS is een professioneel adviesbureau gespecialiseerd in boekhouding / accountancy, vermogensplanning en corporate finance.
Ons kantoor staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de cliënt.

Wij besteden we de grootste zorg aan de uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privé vermogen. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.

We zijn er voor jou, digitaal en in persoon. Enkel door jouw bedrijf en de mensen goed te kennen, kunnen we je het juiste advies bieden en anticiperen op volgende momenten de evolutie van je bedrijf.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

IFAS richt zich op…

We zijn ook trots lid van de accountancygroep Partners in Accountancy. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.